Τεχνικό Γραφείο

Η Μπαρούνη Σοφία είναι πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός από την Πάτρα και δημιουργός του barouni.gr. ‘Έχει εξειδίκευση πάνω στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην προώθηση πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον. Η καινοτομία του τεχνικού γραφείου, έγκειται στην αξιοποίηση στον μέγιστο βαθμό των νέων τεχνολογικών εφαρμογών με σκοπό των παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.

Η οργάνωση, η μελέτη και η επίβλεψη των έργων που αναλαμβάνει έχουν ως βάση σύγχρονα οργανωτικά και πληροφοριακά προγράμματα με τα οποία εξοικονομείται ο χρόνος και το κόστος των υπηρεσιών.

Η συνεργασία τους καλύτερους προμηθευτές προϊόντων και υπηρεσιών, έχουν ως αποτέλεσμα την άριστη χρονική και χωροταξική οργάνωση των εργασιών μας.

Οι δικές μας Αξίες

Με επίκεντρο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και τις ανάγκες του, προσφέρουμε σύγχρονες και καινοτόμες προτάσεις με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Οι υψηλές απαιτήσεις μας στην αισθητική, στη λειτουργικότητα και την τεχνολογική καινοτομία μας διαφοροποιούν.

Καινοτόμες Μέθοδοι

Οι καινοτόμες μέθοδοι που χρησιμοποιούνται, επιτυγχάνουν την άριστη οργάνωση χωρίς καθυστερήσεις, συνωστισμούς και ακυρώσεις που αποτελούν τα βασικά προβλήματα ολοκλήρωσης των περισσότερων εργασιών.