ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στόχος μας είναι η υλοποίηση έργων, τα οποία θα έχουν την μικρότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας μεγιστοποιώντας την οικονομία πόρων, και η υλοποίηση και κατασκευή τους στο συντομότερο δυνατό χρόνο με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα!

Τη χρήση και προώθηση υλικών τα οποία συμβάλουν στην μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.
Την οργάνωση και την επίβλεψη όλων των απαραίτητων εργασιών μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών.
null

ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Το γραφείο μας αναλαμβάνει με συστηματική προσέγγιση κάθε είδους αναπαλαιώσεις και αναπλάσεις χώρων στην Πάτρα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Αναλύοντας τους πελάτες και τις απαιτήσεις τους, προτείνουμε λύσεις αναδιαμόρφωσης των χώρων τους, αναπτύσσοντας καινοτόμες και ξεχωριστές ιδέες, που συνδυάζουν τις επιθυμίες τους.

Ρωτήστε μας να σας προτείνουμε ιδέες και για το δικό σας χώρο!

null

ΑΔΕΙΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ - ΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

Έχοντας ασχοληθεί με πολλά τεχνικά έργα στο παρελθόν, διαφόρων ειδών και χρήσεων, και έχοντας διεκπεραιώσει τις διαδικασίες έκδοσης αδειών διαφόρων κατηγοριών και σκοπών πολλές φορές, έχουμε αποκτήσει μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία σε όλες τις διαδικασίες έκδοσης αδειών.

Έτσι, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την αδειοδότηση σχεδόν κάθε είδους κατασκευής!

null

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ - ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

Το γραφείο μας αποτελούμενο από μια έμπειρη ομάδα, την Σοφία Μπαρούνη, Πολιτικό Μηχανικό, αλλά και κατάλληλα επιλεγμένους συνεργάτες, αναλαμβάνει όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για τη ρύθμιση αυθαίρετων κτισμάτων και την έκδοση βεβαιώσεων μηχανικού με συνέπεια και αποτελεσματικότητα.

Δεν σας ζητάμε τυχαία να μας εμπιστευτείτε!

null

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ - ΕΞΟΙΚΟΝΩΜΩ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ

Η διαμόρφωση με βάση τα πρότυπα εξοικονόμησης ενέργειας, συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση των χώρων μας. Αυτό ισχύει για κάθε είδος χώρου, ιδιωτικούς και επαγγελματικούς. Το γραφείο μας θα αναλαμβάνει την έκδοση Ενεργειακών Πιστοποιητικών για το Εξοικονομώ Κατ’οίκον.

Ελάτε να μετατρέψουμε και τη δική σας κατοικία ή επαγγελματικό χώρο!

null

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ - ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ - ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Το τεχνικό μας γραφείο μπορεί να αναλάβει όλες τις διαδικασίες έκδοσης τοπογραφικών διαγραμμάτων, την έκδοση δασικών χαρτών αλλά και καταγραφή της κτηματικής σας περιουσίας στο Κτηματολόγιο.

null

ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Η εμπειρία μας έχει δώσει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε την πώληση ακινήτων στην περιοχή της Πάτρας αλλά και Δυτικής Αχαΐας, για αυτό είμαστε θέση να αναλάβουμε την πώληση και του ακινήτου σας με επιτυχία!

null

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Με την πάροδο του χρόνου αλλάζουν τόσο η τεχνολογία, όσο οι απαιτήσεις ασφάλειας των χώρων μας. Αυτό επηρεάζει σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής μας. Έτσι, αλλάζουν οι τρόποι δόμησης των κτιρίων στα οποία ζούμε, εργαζόμαστε, κοιμόμαστε ή ασκούμε οποιαδήποτε δραστηριότητα της καθημερινότητας μας.

Μπορούμε να κάνουμε τη ζωή σας ασφαλέστερη!

null

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Η εμπειρία μας στη διαχείριση τεχνικών Έργων, μας έχει δώσει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε πως διοικείται με αποτελεσματικότητα ένα εργοτάξιο, τις αρχές που διέπουν την ανάλυση και το σχεδιασμό των κατασκευών, τις αρχές τεχνολογίας κατασκευών ενώ έχουμε εις βάθος γνώση για τα δομικά υλικά και τον εξοπλισμό κατασκευής τεχνικών έργων.

Για αυτό αξίζει να μας εμπιστευτείτε!

Χρειάζεστε ανανέωση;

Ας μιλήσουμε!

Καλέστε μας για λεπτομέρειες!

+30 6938 537 994